Otvaranje Dinoparka u Omišu

Dragi posjetitelji, u ovoj 2014.godini počinjemo s radom 23.5.!
 Više informacija saznajte na telefonskom broju    gsm 099 - 444 1234                 email: info(at)dinopark-croatia.com       Dinopark Facebook                         Radujemo se Vašem dolasku !

Suradnja

PREDMET: Poziv na suradnju


Poštovane kolegice i kolege,

Srdačno vas pozdravljamo iz jedinstvenog i novootvorenog tematskog parka – „Dinopark“ u Omišu. Ovim putem htjeli bismo Vas upoznati s Dinoparkom, njegovim sadržajem i specifičnostima te vas i vašu agenciju pozvati na suradnju.  

U srpnju 2011. godine, na samom ulazu u grad, na površini od 7000 metara četvornih, dvjestotinjak metara od gradske plaže, Dinopark je otvorio vrata posjetiteljima, ponajviše djeci i mladima kao i onima koji se tako osjećaju. Prvi posjetitelji nisu krili svoje zadovoljstvo pruženom uslugom budući da Dinopark nudi sve što je potrebno za cjelodnevnu edukaciju uz zabavu obitelji s djecom, dječjih grupa, škola i vrtića i to: 20 maketa dinosaura koji u svom autohtonom okruženju i prirodnoj veličini posjetitelje ostavljaju bez daha svojim pokretima, a glasajući se iste vraćaju u daleku prošlost, besplatan lunapark, vlakić za djecu, osam metarski tobogan, gumene dvorce, vodene kugle, trampoline, bazen s lopticama, veliki gusarski brod - ljuljačku, dino - kino, besplatan parking i još mnogo toga.
U sklopu parka nalazi se  i objekt jednostavne prehrane sa specifičnom ponudom tematski  prilagođenih jela i pića.

Što Vam nudimo?

• Jedinstvenu atrakciju u Dalmaciji - produkt  bez konkurencije
• Uvrštenje Dinoparka u svoju ponudu i komisionu prodaju ulaznica
• Visoke prodajne provizije ovisno o rezultatima prodaje
• Dodatnu stimulaciju za kupce ukoliko ulaznicu kupe u vašoj agenciji, a ne na blagajni Dinoparka
Drage kolegice i kolege, nadamo se da su informacije dovoljne kako biste prepoznali jedinstvenost i atraktivnost Dino parka, te ga uvrstili u svoju ponudu.
Za sva pitanja rado Vam stojimo na raspolaganju. Za konkretan upit pošaljite nam upitni obrazac koji možete skinuti sa naše webstranice ili nam jednostavno pošaljite email na info(at)dinopark-croatia.com

Partneri